En dag i taget.....

Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Mamma Xaramia - 22 februari 2010 13:14

trotsa rådande omständigheter o se längre än till just det......dvs trotsa minusgraderna och gå iväg till simhallen ändå.


- 25 grader ute i morse,kan säga att just simhallen inte kändes jättelockande just då....men men,att bara sitta inne med 4 sportlovslediga barn är inte jättekul heller,inte en hel dag liksom.Jag jobbar som vanligt denna vecka,dvs ledig idag och torsdag så tyckte vi kunde passa på o hitta på nåt kul ungarna o jag när sambon jobbar.Imorgon blir det dagis/fritids för grabbarna Småbus och de större klarar sig själva hemma när vi jobbar.


Så vi packade ihop oss och gick dit.Syrran o hennes barn hängde på,de tog bilen o var redan klara när vi kom dit.

Hur mysigt som helst ju,kontaterar att jag har 4 galna ungar som bara ÄLSKAR vatten .

Att gå o bada ensam med 4 barn var ju liksom inte ens en utmaning.Hade förberett mig på gnäll o lite rädsla inför att det var ny miljö, duschen osv från Calles sida,då han ju bara varit i en simhall en enda gång förr (Fyrishov som bebis) det har liksom inte blivit av ju ,hade tänkt att vi får väl "öva " på atmosfären o bada en snabbis ....men icke!

 En timma badade vi och Calle bara ÄLSKADE det ,hur kul som helst,inga problem varken att bada ,byta om,duscha eller basta !


Promenad förbi affären på vägen hem,sen hem o fikade lite,bar in och klädde av en sovandes Calle,länge sen han somnade i vagnen och sov SÅ tungt liksom.....trött efter badandet !


Av Mamma Xaramia - 22 februari 2010 08:12

i hela mellansverige igår....jättekul!


Skulle åka till Stockholm,Alfred och jag skulle på "Rasmus på luffen" med Maskoolio och de andra skulle gå på stan och kolla Högvakten.

Tog bussen till Skyttorp,sen hade vi tänkt byte till Upptåget o sen pendeln....men busschauffören berättade i Skyttoprp att ALLA tåg troligen var inställda.....


Kul kul liksom,visst var det så,ev ersättningsbuss till Stockholm skulle sättas in men hur kul är det med en halvgalen 1,5 åring?

och man ändå inte vet om vi hinner i tid till teatern ??


Så vi skippade de planerna,gick på stan lite,åt på Max och hade en ganska bra dag ändå.

Teatern får vi ta en annan gång- utan snökaos och inställda tåg!


Idag börjar sportlovet och ALLA barnen vakna innan  8 liksom....??

25 minusgrader ute,kallt ju ....brrrr!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Skapa flashcards