En dag i taget.....

Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Mamma Xaramia - 3 februari 2010 12:33

idag,både hemma och på jobbet så att säga.

Sambon o jag sover ihop och ses en kvart hemma mellan bytena mellan jobb/Calle och Calle/jobb.......nåja vi hinner inte nöta på varann....vi ses ju inte alls dessa dar då jag börjar tidigt och sambon jobbar eftermiddag och kommer hem när jag somnat ! Ovant som sjutton men i längden blir det nog bra.


Hela eftermiddagen igår bara softade vi och myste,lite frusna och småsnoriga,kollade youtubeklipp på datorn och drömde oss bort på resesidor på nätet .....tänk att få lite sol o värme nu!!


Gissa om jag är less på Gummybear nu....efter några dagars intensivt lyssnande



Calle sov middag sent igår så jag passade på att slumra till i soffan,lyssnade på bok,trött efter den dåliga nattsömnen och jobb tidigt ju.....

Men grannarna ovanpå förde ett sjujäkla liv,hade kunnat strypa dem faktiskt,det borde va förbjudet att störa sina grannar BÅDE nattetid och dagtid!!


Calle somnade rätt tidigt så jag fick tid att läsa lite bok,har snart läst ut "Dödergök" av Katarina Wennstam,riktigt bra faktiskt!!

  


Hade nog precis somnat när Calle började hosta massor....sen somna jag och då busade katterna....sen somnade jag och då smög sambon in som kom från jobbet....då var klockan nästan 00.30...sen ringde klockan innan 6...härligt härligt!!


Jobb till 11.30,mycket att göra men kul ändå.Va tvungen att gå hem en stund tidigare så sambon kom iväg med bussen vid 12 till jobbet (em denna veckan ).

På så sätt har vi båda kunnat jobba men haft Calle (snorisen ) hemma från dagis denna veckan.Slapp VAB....skönt!!

Ikväll är det möte på jobbet ,spännande!



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Skapa flashcards