En dag i taget.....

Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Mamma Xaramia - 15 juni 2009 18:16

i huvudet är jag ikväll....

Bara jobbat 4 timmar men det tar på krafterna att lära sig helt nya saker.

Mycket nya nummer och koder att hålla isär på jobbet när folk ska köpa busskort,lämna tips,beställa från Sysembolaget,hyra film,hämta trissvinter,mm mm.


Ramlade och stukade foten när jag skulle hämta 6-åringen och kusinen på "Femmis",ett stort jäkla hål på parkeringen som jag tydligen missade...ont gör det fortfarande :(


Sen hem och gosade med lillsonen,saknar ju honom när jag jobbar men han vinkar så glatt när jag går.Det bådar ju gott inför inskolningen på dagis så småningom....inte för att jag är direkt orolig,Calle är världens mest sociala lättsamma unge så han kommer älska dagis från första dan är jag övertygad om.

Det har de andra gjort också men de har alla varit betydligt äldre när de börjat ,så att skola in en lillplutt blir helt nytt för mig.Har varit inställd och förberedd på detta så länge nu så det känns kanonbra och som sagt jag tror han kommer stortrivas .

Med de andra har det kännts annorlunda(speciellt första!) men HAN stortrivdes på dagis från första dan,det var mest mamma som hade separationsångest och svårt att lämna....det är nog inte helt ovanligt!


Som luttrad flerbarnsmamma lär man sig att även andra kan ta hand om ens barn och att det faktiskt kan va väldigt positivt att barnet inte är jättetajt med bara EN (eller två) personer.


Ikväll när småttingarna somnat blir det nog en cykeltur,bara sambon och jag ;)

Det gäller att hitta lite egentid som bara vuxna ,som par med.Vi har ju båda gått igenom varsin separation med barn,nåt vi absolut vill försöka undvika,så då är tiden tillsammans väldigt viktig.

Det är ju liksom i såna situationer det är bra med både stora OCH små barn,så de stora kan passa de yngre en liten stund....skönt bara med en halvtimme själv ibland ju!!


Annars är det lätt att man helt plötsligt står där......efteråt....och undrar VAR det gick fel i kärleksrelationen liksom ?!?!




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Skapa flashcards