En dag i taget.....

Alla inlägg den 23 april 2009

Av Mamma Xaramia - 23 april 2009 15:46

....att personen ifråga som skrivit detta inte var den jag trodde utan en annan,på "lånad" msn....en person jag tycker borde förstå och veta mer men så var inte fallet.


Och tydligen är det så att eftersom bloggen heter "Calles" kula är det bara om honom den ska handla.....att jag skriver där hur jag mår va tydligen inte ok ? bestämmer vem ??


Får väl skaffa en annan blogg i MITT namn så jag kan skriva vad jag vill *flin*

Av Mamma Xaramia - 23 april 2009 09:02

....blev kallad det igår.......tillåt mig småle!! Eller asgarva !


Att bli kallad det av nån som troligtvis aldrig ens haft ett jobb,inte jobbat 12-timmarspass flera dar efter varann,inte kombinerat barn och arbete,inte pluggat heltid och haft småbarn OCH jobbat samtidigt.....det är faktiskt nästan komiskt!!


Som troligen inte vet hur mitt liv såg ut alls innan denne person kom in i bilden och ändå kan uttala sig om en massa,det är skrattretande.

Jag har jobbat sen jag var 16-17år ,varje helg medans jag gick gymnasiet, kombinerade imånga år yrkesliv med att va hemma dagtid med barnen,jag började jobba när ena sonen var 3 (TRE!!) månader....så att jag skulle va hemmafru ???Eh...nä inte riktigt va,aldrig riktigt varit heller faktisk...


Just nu är jag hemma = föräldraledig! Innan det sjukskriven under graviditet pga svår foglossning och nedstämdhet pga ett förlorat barn....om det gör mig till en självömkande hemmafru så...tja ...personen i fråga får gärna tycka det! 


Och det bästa av allt...."att när jag l edsnat på att vara en självömkande hemmafru" ....så finns hon kvar ,.....jaha och ?? Precis som jag skulle va tacksam för det ??! ha ha ha ha

knappast va ?? jag klarar mig rätt bra ändå....ha ha ha 


Att jag valt bort en del i mitt liv,bla dåliga relationer som tär mer än de ger,att jag sätter nödvändiga gränser för mig själv för att i dagsläget orka med mig själv och mina och sambons barn (tillsammans har vi 6 st).....och det resulterar i att jag ledsnat på att ställa upp en massa.....då blir man kallad självömkande hemmafru.....tillåt mig småle!!:)



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards