En dag i taget.....

Alla inlägg under april 2009

Av Mamma Xaramia - 22 april 2009 18:58

exakt det man själv känner....men bättre  ordval och som hittar orden man kanske själv inte hittar just då...


Från Marcus Birros blogg:


...." Citat:Vi vadar upp till knäna i idioti och äckel. Jag har blivit luttrad av allt skitsnack som kastas efter mig.

Det är som om jag frikopplar en figur som inte är jag, som är mitt namn bara, och låter skiten rinna av.

Det är nästan alltid från ett och samma håll som skiten kommer. Jag har byggt en mur där nu. Deras stenar och slagord, deras piss och skit, stänker bara mot tegelväggen.

Jag går runt här inne och kollar så att ingen djävel släpps över bron.

Det är synd att det blivit så här.

Jag riskerar bli ensam i min borg.

Ensam är jag inte heller när jag lyfter min son i mina armar och känner hans oförställda, rena, nya glädje. Hans blick som varm lava inuti.

Jag är starkare än någonsin.

Jag viker inte ner blicken....." /slut citat


Jag ÄR den jag är och jag är stolt att jag vågar vara det,även när det blåser!!


Vad andra anser om mig bryr jag mig inte speciellt mycket om så länge det inte kommer från hjärtat,när nån inte verkligen orkar fråga och HÖRA hur det verkligen är,hur saker och ting egentligen ligger till......utan istället låtsas va oroliga för en,skriver en på näsan och "talar om " hur jag/vi mår,vad vi borde göra osv osv......vi försöker hitta ett sätt att hantera allt ,att leva vidare och i det ingår då kanske att känna efter mer än tidigare vad som är ok och vad som inte är det,säga nej till sånt man inte orkar,rensa ut i de relationer man ej vill ha........minska stress orsakad utifrån så långt det går.....och verkligen försöka lösa saker och ting,fokusera på oss själva för att må bättre.


Vem f-n bestämmer hur jag känner????!vem har rätt att tala om när jag sörjt färdigt eller att anklaga mig för att "gömma mig" bakom sorgen....vem f-n vet sånt??? bestämmer inte jag det själv i mitt liv??!Har jag liksom nån skyldighet att berätta exakt vilken sorts hjälp jag har o får o söker.....varför då liksom ??


Om jag bara bett om att få va ifred,borde det inte respekteras då ????

Åt helvete med alla "förståsigpåare" som tror dom vet bättre än mig själv hur jag mår och känner....särskilt när dom inte lyssnar när min gräns är nådd!!


Enough is enough !!!!

ANNONS
Av Mamma Xaramia - 20 april 2009 18:33

Calle har fått sitt första par skor idag.Han kryper ju inte riktigt som andra utan "sälar" sig fram och använder fötterna,dessutom reser han sig nog snart upp......Coola va???

ANNONS
Av Mamma Xaramia - 20 april 2009 18:33

eller vad säger man ????

Av Mamma Xaramia - 19 april 2009 17:52

men ganska lik sig va ????

hela 8,5 månader nu.....bara 3 dar på den andra bilden......

Av Mamma Xaramia - 11 april 2009 13:15

blev det igårkväll.Vi trodde ju det var längre kvar så vi blev väldigt förvånade.Vi hade åkt en sväng och när vi kom hem var katthonan blodig i rumpan o kom o skrek.....vi fatta inget,trodde hon va hungrig eller nåt...tills sambon hittade en liten ,till synes livlös,nyfödd kattunge i gungstolen i vardagsrummet.


Vi bäddade i ordning en låda och jag värmde den lilla kalla ungen i händerna,mamman ville knappt kännas vid den och den sökte inte efter mat själv.Plötsligt kom en unge till,betydligt piggare och när mamman fattade vad som hände började hon slicka även den lite kallare och slöare....båda överlevde natten och  mår nu bra:)

Av Mamma Xaramia - 10 april 2009 13:13

hela dagen,grillade korv på uteplatsen till lunch.Calle provpillade på mammas timjan som växer bredvid uteplatsen......mysigt!!

Av Mamma Xaramia - 9 april 2009 17:48

Har tillbringar hela dan på "Tekniska museet" i Stockholm med alla barnen....passade bra då det var ruggigt och kyligt ju,så en dag inomhus men ändå med en massa att upptäcka och utforska ju....


Tror alla haft en kanondag:)Fanns en massa kul där för alla åldrar,hade medhavd pastasallad med oss och mellis med.

Även fast vi gick i flera timmar finns det mer kvar att utforska,såna museum gillar jag.Precis bredvid ligger "Polismuseet","Etnografiska museet" (med indianer och sånt....."Sjöhistoriska  museet" och "Idrottsmuseet",så det lär definitivt bli fler utflykter dit.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ En dag i taget..... med Blogkeen
Följ En dag i taget..... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se